Vier divisies, één mentaliteit

Alphatron telt vier divisies. Onze expertise omvat uiteenlopende, zeer specialistische werkterreinen daar waar communicatie, observatie, navigatie en logistiek van cruciaal belang zijn. Hoewel techniek het zichtbare product is van Alphatron, is het de dienstverlening die maakt dat klanten voor ons kiezen. Want hoe ingewikkeld een probleem ook mag zijn, de oplossing is liefst zo simpel mogelijk. Voor ons is de vraag van onze klanten dan ook belangrijker dan de toevallige beschikbaarheid van technologie. Dat maakt ons de ene keer uitvinder, de andere keer co-maker en soms een snelle leverancier. Maar klanten vinden in ons altijd een partij die luistert, meedenkt en met een werkende oplossing komt. Met Alphatron zijn onze klanten effectiever dan zonder. The human touch in technology, dat is waar Alphatron voor staat.

Alphatron Security

Alphatron Security is dé specialist in het ontwikkelen en toepassen van Video- en Securitymanagement systemen voor de beveiliging en observatie van ruimtelijke omgevingen, personen, gebouwen en industriële processen. Alphatron Security wordt gedreven door de continue ambitie om met creativiteit, kennis en gedrevenheid systemen te ontwikkelen die uniek zijn in de branche. We streven naar perfecte integratie en aansluiting bij de behoeften van onze opdrachtgevers. Dat maakt ons uniek.

Alphatron Security Automotive

Alphatron Security Automotive is gespecialiseerd in het ontwikkelen en toepassen van visuele communicatie en observatiesystemen bij dienstverleners in de mobiliteit, van automotive tot rolling stock. Wij hebben dankzij jarenlange ervaring bijzonder veel expertise opgebouwd. Natuurlijk is er altijd veel aandacht geweest voor 'Form, Fit & Function', maar de grootste uitdagingen zitten verborgen in de technologie. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om de elektromagnetische compabiliteit (EMC), vibraties, schokbestendigheid en andere klimatologische omstandigheden waarmee een voertuig te maken heeft. Met onze zeer specifieke kennis kunnen we precies die maatregelen treffen die noodzakelijk zijn voor een betrouwbaar systeem.

Alphatron Medical

Digitalisering is een van de manieren om kwaliteit van de zorg in de Nederlandse ziekenhuizen te verhogen. Nederland loopt hierin voorop. Als pionier bedenkt en ontwikkelt Alphatron Medical Systems vernieuwende oplossingen die bijdragen aan de veiligheid van patiënten en aan een efficiënte manier van werken voor artsen en verplegend personeel. De AMiS, een multifunctionele, mobiele zorgwerkplek met een geavanceerd systeem dat medicatiefouten vermindert, is hier een typisch voorbeeld van. Volgens klanten het meest flexibele systeem op de markt en op de toekomst voorbereid.

Alphatron Marine

Al jarenlang is Alphatron Marine een gerenommeerde leverancier van geïntegreerde brugoplossingen, vertegenwoordiger van de belangrijkste merken in de industrie en producent van unieke aanvullende producten. Daarmee dragen we bij aan de veiligheid van schip en bemanning in steeds drukkere vaarwegen en aan economischer varen. Onze intensieve samenwerking met gespecialiseerde werven en rederijen, en onze wens om nog beter aan hun behoeften te beantwoorden, maakten dat we onze producten in eigen beheer gingen ontwikkelen. Onze teams bestaan uit de beste professionals op het gebied van ontwikkeling, design, engineering en commercie. Met een volledige ondersteuning van onze kantoren wereldwijd leveren we innovatieve ideeën en kwaliteit aan gebruikers, operators en scheepswerven en veranderen we de toekomst van scheeps- en land communicatie en navigatie. Eén bedrijf, één team; wij creëren ideeën die de maritieme wereld veranderen. Met een team dat kan opschalen en zaken voor elkaar krijgt, dat samenwerkt, ondersteunt en problemen snel oplost. Een team dat u helpt vooruit te kijken waar anderen dat niet kunnen.