Vier divisies, één mentaliteit

Onze expertise omvat uiteenlopende, zeer specialistische werkterreinen daar waar communicatie, observatie, navigatie en logistiek van cruciaal belang zijn. Hoewel techniek het zichtbare product is van Alphatron, kiezen klanten voor ons vanwege onze uitmuntende service.  Hoe ingewikkeld een probleem ook mag zijn, de oplossing is liefst zo simpel mogelijk. Bij ons staat de vraag van de klant altijd centraal en matchen wij deze aan de beste technische oplossing,

Hierdoor vervullen wij bij elk vraagstuk een andere rol: wij zijn uitvinder, co-creator of snelle leverancier. Klanten vinden in ons altijd een partij die luistert, meedenkt en met een werkende oplossing komt. The human touch in technology, dat is waar Alphatron voor staat.

 

 

Alphatron Security

Alphatron Security is dé specialist in het ontwikkelen en toepassen van Video- en Securitymanagement systemen voor beveiliging en observatie van ruimtelijke omgevingen, personen, gebouwen en industriële processen. Alphatron Security wordt gedreven door de continue ambitie om met creativiteit, kennis en gedrevenheid systemen te ontwikkelen die uniek zijn in de branche. We streven naar perfecte integratie en aansluiting bij de behoeften van onze opdrachtgevers. Dat maakt ons uniek.

Alphatron Security Automotive

Alphatron Security Automotive is gespecialiseerd in het ontwikkelen en toepassen van visuele communicatie en observatiesystemen bij dienstverleners in mobiliteit, van automotive tot rolling stock. Wij hebben dankzij onze jarenlange ervaring in dit werkgebied bijzonder veel expertise opgebouwd. Natuurlijk is er altijd veel aandacht voor 'Form, Fit & Function', maar de grootste uitdagingen zitten verborgen in de technologie. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om elektromagnetische compatibiliteit (EMC), vibraties, schokbestendigheid en andere klimatologische omstandigheden waarmee een voertuig te maken heeft. Met onze zeer specifieke kennis kunnen we precies die maatregelen treffen die noodzakelijk zijn voor een betrouwbaar systeem.

Alphatron Medical

Digitalisering zorgt voor een kwaliteitsverhoging van de zorg in ziekenhuizen. Nederland loopt hierin voorop. Als pionier bedenkt en ontwikkelt Alphatron Medical Systems vernieuwende oplossingen die bijdragen aan de patiëntveiligheid en efficiënt werken in de zorg. De AMiS, een multifunctionele, mobiele zorgwerkplek met een geavanceerd systeem dat medicatiefouten vermindert, is hier een typisch voorbeeld van. Volgens klanten het meest flexibele systeem op de markt en op de toekomst voorbereid.

Alphatron Marine

Al jarenlang is Alphatron Marine een gerenommeerde leverancier van geïntegreerde brugoplossingen, vertegenwoordiger van de belangrijkste merken in de industrie en producent van unieke aanvullende producten. Hiermee dragen we bij aan de verbetering van de veiligheid van schip en haar bemanning in de steeds drukkere vaarwegen. Daarnaast zorgt dit ook voor economischer varen.  Als resultaat van onze intensieve  samenwerking met gespecialiseerde werven en redrijen, en onze wens om nog beter aan hun behoeften te beatwoorden, zijn wij producten in eigen beheer gaan ontwikkelen. Onze teams bestaan uit de beste professionals op het gebied van ontwikkeling, design, engineering en commercie. Met een volledige ondersteuning van onze kantoren wereldwijd leveren we innovatieve ideeën en kwaliteit aan gebruikers, operators en scheepswerven en veranderen we de toekomst van scheeps- en land communicatie en navigatie. Eén bedrijf, één team; wij creëren ideeën die de maritieme wereld veranderen.