Intro
Intro

Systeemintegrator met de Human Touch

Wie goed om zich heen kijkt, ziet op geavanceerde apparatuur steeds vaker de vingerafdruk van Alphatron: een rode stip. We streven naar perfecte integratie en aansluiting bij de behoeften van onze opdrachtgevers. Dat maakt ons uniek!

 • City Surveillance

  City Surveillance

  Bij de realisatie van cameraobservatie in de publieke ruimte zijn veel stakeholders betrokken. Van observant in de toezichtcentrale tot een bewoner die een camera aan zijn gevel gemonteerd krijgt.

 • Industry

  Industry

  In industriële en logistieke omgevingen worden onze systemen toegepast voor beveiliging en procesautomatisering. Alphatron ontwikkelt tailor made oplossingen voor deze specialistische omgevingen.

 • Traffic

  Traffic

  Voor camerasystemen bij (snel)wegen, parkeergarages, tunnels, bruggen en sluizen ben je bij ons aan het juiste adres. Onze collega's hebben een indrukwekkend 'track record' en staan u terzijde voor advies, ontwerp, realisatie, beheer en onderhoud. Maximale beschikbaarheid van systemen is bij ons topprioriteit! 

 • Marine

  Marine

  Wij bieden camera observatiesystemen, welke zijn geoptimaliseerd voor de maritieme sector. Ook voor de instandhouding van bestaande analoge camerasystemen ben je bij ons aan het juiste adres!       

 • Healthcare

  Healthcare

  Naast het gebruik van camera’s in zorginstellingen om misdrijven te voorkomen of vast te stellen, zijn verschillende andere toepassingen van cameratoezicht relevant in de zorg.