Een betrokken team

Alphatron startte eind jaren ‘70 als eenmanszaak. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een Rotterdamse multinational die elektronica ontwikkelt, produceert en verhandelt via gespecialiseerde divisies voor de scheepvaart, de omroepwereld, de beveiligingsbranche, Defensie, de medische wereld en de industrie. Alphatron telt meer dan 300 medewerkers verspreid over meer dan 25 vestigingen op vier continenten. Het hoofdkantoor bevindt zich in Rotterdam, pal aan de Maas naast de Van Brienenoordbrug.

Waarmaken wat je belooft

Kort na de oprichting van Alphatron in 1979 in Rotterdam wonnen we snel terrein in de competitieve markt van elektronische apparatuur. Dit vanuit één simpel principe: waarmaken wat je belooft. De rode stip die steeds vaker te zien is op geavanceerde apparatuur is de vingerafdruk van Alphatron. Achter deze rode stip gaat een zeer betrokken team van meer dan 300 medewerkers schuil dat goed luistert naar de klant, oplossingsgericht is en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft.

Alphatrons management bestaat uit een creatief team van ondernemers die elkaar inspireren en scherp houden; allen geïnteresseerd in langdurige relaties met onze klanten en het bieden van langetermijnoplossingen.