Intro
Intro

Alles werkt beter samen

Met Alphatron Signage kun je moeiteloos je reisinformatie, advertenties en andere visuele content beheren en weergeven. We bieden een complete geïntegreerde oplossing waarmee passagiers in het openbaar vervoer voorzien kunnen worden van essentiële informatie, terwijl je tegelijkertijd nieuwe inkomstenstromen genereert door advertenties en promotionele content te tonen.

Oplossingen
 • Reisinformatie

  Reisinformatie

  Met onze reisinformatie-functionaliteit kunnen passagiers eenvoudig de komende haltes bekijken, verwachte aankomsttijden controleren en krijgen ze uitgebreide overstapinformatie. Of het nu een bus, tram, trein of een ander type voertuig is, Alphatron Signage zorgt ervoor dat passagiers altijd op de hoogte zijn van waar ze zijn en waar ze naartoe gaan.

 • Advertenties

  Advertenties

  Bij Alphatron Signage begrijpen we de waarde van effectieve advertenties en bieden we uitgebreide mogelijkheden om jouw boodschap op een impactvolle manier te communiceren. Met ons systeem kun je niet alleen verschillende vormen van content tonen, zoals video's, afbeeldingen en live videostreams, maar we bieden ook de mogelijkheid om het volledige advertentiebeheer uit handen te nemen.

 • Beheren voertuigen

  Beheren voertuigen

  Met een overzichtelijke kaartweergave kun je in één oogopslag al jouw voertuigen volgen en hun status controleren. We bieden gedetailleerde informatie over de locatie van elk voertuig, of ze online of offline zijn, en of ze momenteel content afspelen. Je kunt zelfs individuele signage-schermen monitoren om ervoor te zorgen dat ze zijn ingeschakeld en correct zijn geconfigureerd.

 • CMS: Content Management Systeem

  CMS: Content Management Systeem

  Met slechts een paar klikken kun je nieuwe marketingslides maken, relevante informatie updaten en boeiende content plannen om jouw publiek te betoveren. Ons CMS biedt een overzichtelijke interface waarin je jouw digitale signage op maat kunt samenstellen. Bovendien hebben we rollen en permissies geïmplementeerd, zodat elk teamlid de juiste toegang heeft tot de functies die voor hen relevant zijn.