Intro
Intro

Systeemintegrator met de Human Touch

Onze oplossingen in visuele communicatie en observatie zijn zichtbaar bij dienstverleners in de mobiliteit. We streven naar perfecte integratie en aansluiting bij de behoeften van onze opdrachtgevers. Dat maakt ons uniek!

 • Videobewaking (CCTV)

  Videobewaking (CCTV)

  Alphatron Security Automotive heeft, dankzij jarenlange ervaring, bijzonder veel expertise opgebouwd. Natuurlijk is er altijd veel aandacht geweest voor 'Form, Fit & Function', maar de grootste uitdagingen zitten verborgen in de technologie. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om de elektromagnetische compabiliteit (EMC), vibraties, schokbestendigheid en andere klimatologische omstandigheden waarmee een voertuig te maken heeft. Met onze zeer specifieke kennis kunnen we precies die maatregelen treffen die noodzakelijk zijn voor een betrouwbaar systeem. 

  Wij zijn systeemintegrator en werken nauw samen met fabrikanten, maar zijn niet merkafhankelijk. Dat geeft ons keuzevrijheid in producten en de mogelijkheid om jouw behoeften centraal te stellen. Het resultaat? Creatieve en innovatieve (maatwerk) oplossingen, die naadloos aansluiten bij de behoefte van onze opdrachtgevers. 
  Je kunt ons ook betrekken bij instandhoudingsprogramma's van verouderde of analoge systemen of technieken. Onze expertise stelt ons in staat om altijd een geschikte oplossing te vinden.

   

 • Digital signage

  Digital signage

  Digital Signage, ook wel narrowcasting genoemd, is een bijzondere vorm van communicatie. Op beeldschermen wordt informatie overgedragen aan passagiers. Dit kan op ieder voertuig, op elk tijdstip en de informatie is volledig afgestemd op de reizigers. Naast de standaard passagiersinformatie systemen die men al kent in de voertuigen biedt ons pakket ook andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan doorreisinformatie, nieuwsberichten, promoties en andere (reclame)boodschappen. 

  Content weergeven op schermen in voertuigen is heel eenvoudig te organiseren. U heeft alle tools voorhanden om een krachtige campagne te ontwerpen. Kies afbeeldingen of video's, sla de campagne op en verstuur de content meteen naar één of meerdere voertuigen, lijnnummers of geografische deelgebieden. Het systeem is zo gebruiksvriendelijk, dat iedereen ermee kan werken.

 • Voertuig Connectiviteit

  Voertuig Connectiviteit

  Connectiviteit is een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van het openbaar vervoer. Als voertuigen en chauffeurs online zijn, kunt u de activiteiten van uw wagenpark optimaal beheren.  Stiptheid, inzetbaarheid en passagiers hebben allemaal voordeel van nauwkeurige operationele gegevens in real-time. Daar komen vlottere onderhoudsprocedures en verbeterde kostenbeheersing nog bovenop. 

  Alphatron Security Automotive werkt samen met grote leveranciers welke beschikken over de technologische kennis en specialismes die voor deze materie vereist is. Samen met u ontwikkelen wij klant specifieke oplossingen. Wij geloven er heilig in dat een goed concept alleen ontstaat in goede samenwerking tussen de gebruiker en Alphatron.

 • Passenger WiFi

  Passenger WiFi

  Passagiers stellen hoge wensen aan connectiviteit. Alphatron Security Automotive besteedt hier veel aandacht aan en levert hoogwaardige Passenger WiFi oplossingen. Werk, surf op het internet en check de e-mails.
  Reizen met het openbaar vervoer geeft je tijd! Het geeft de passagier bijvoorbeeld de gelegenheid om een boek te lezen, een praatje te maken met medepassagiers of om juist even te ontspannen. Steeds meer wordt de reistijd gebruikt om online het nieuws te lezen, belangrijke e-mails te beantwoorden of online boodschappen te doen. Toegang tot een betrouwbare en stabiele internetverbinding verbetert de klanttevredenheid van jouw passagiers.

  Aan boord van voertuigen komen steeds meer visuele communicatiesystemen. Deze systemen hebben, net als Passenger WiFi, een betrouwbare internetverbinding nodig. Alphatron Securty Automotive werkt nauw samen met verschillende providers en creëerde zo een creatief concept, waarbij alle subsystemen op één mobiele gateway worden aangesloten. Wel zo efficiënt!

 • Tracking

  Tracking

  Ongeacht de grootte van jouw voertuigenpark is het noodzakelijk om de locatie van jouw voertuigen altijd bij te houden. Met de geïntegreerde trackingfunctionaliteit in onze systemen zijn de locaties in het Security Management Systeem volledig en eenvoudig toegankelijk.

  Het aantal toepassingen met positiebepaling aan de hand van het Global Positioning System, beter bekend als GPS, is de afgelopen jaren enorm toegenomen en vrijwel iedereen gebruikt het in de eigen mobiele telefoon voor locatiebepaling. Wij maken specifiek gebruik van GPS voor locatiegegevens, snelheid, stilstand, routetracering en het doorgeven van nauwkeurige aankomsttijden. Deze informatie wordt intuïtief weergegeven op hogeresolutiekaarten in het security management systeem, desgewenst met live of historische camerabeelden van het desbetreffende voertuig.

  De praktijk leert dat bestuurders erg positief zijn over het gebruik ervan. Hun werk wordt veiliger, eenvoudiger en efficiënter.

De gespecialiseerde systeemintegrator in Mobiliteit

Alphatron Security Automotive is dé gespecialiseerde systeemintegrator voor visuele communicatiesystemen in mobiliteit. Onze oplossingen in visuele communicatie en observatie zijn zichtbaar bij dienstverleners in de mobiliteit. We streven naar perfecte integratie en exacte aansluiting bij de behoeften van onze opdrachtgevers. Dat maakt ons uniek! We zijn niet merkgebonden, maar wél heel kieskeurig. Daarom werken wij alleen met innovatieve en bewezen technologie van onze partners!