Intro
Intro

Alles werkt beter samen

De patiënt centraal stellen, dat wil elke zorgprofessional. Maar in de praktijk blijkt dat soms moeilijk uit te voeren. De verschillende specialismen, systemen en software werken vaak nog onvoldoende samen. Toch hebben ze veel gemeen. Verbind je die overeenkomsten, dan benut je de volle kracht van samen. Daarom werken we bij Alphatron Medical ook samen met zorgverleners. Want alleen dan krijg je een oplossing die voor iedereen werkt.

We analyseren de werkwijze en adviseren over de optimale inrichting van de afdeling, workflow en toepassing. We werken samen van ontwerp tot onderhoud. Zo garanderen we dat het goed werkt, nu én straks. Want bij betere zorg is iedereen gebaat. Daarom hebben we ontwerp, ontwikkeling en service in eigen huis en blijven we helpen tot alles werkt zoals het hoort. 

Oplossingen
  • Workware: improving IT-workspaces

    Workware: improving IT-workspaces

    Als je goed voor jezelf zorgt, kun je beter voor je patiënten zorgen. Daarom zorgen wij voor zorgverleners. Met vaste en mobiele werkplekken die naadloos aansluiten op de werkpraktijk, smelten we slim elke stap in het proces samen. Uit meer dan 25 jaar ervaring met ziekenhuisverpleging en samenwerking met verpleegkundigen, hebben we in eigen huis een mobiel zorgstation ontwikkeld als ideaaloplossing voor registratie, medicatie en metingen. Het neemt alle onnodige stappen uit het proces weg, hierdoor werken verpleegkundigen sneller, slimmer en veiliger. 

  • Pharmacy: automating medication workflows

    Pharmacy: automating medication workflows

    De juiste medicatie, zo veilig en efficiënt mogelijk uitzetten. Dat is elke dag de missie voor zorgprofessionals. Maar dat blijkt in de praktijk niet altijd soepel te verlopen. Geneesmiddelen raken over datum, worden vergeten of verkeerd toegediend. Alphatron Medical geeft zorgprofessionals de controle terug. Samen besparen we de zorg zo veel handwerk, afval, tekorten, fouten, tijd en geld. Want de medicatieworkflow wordt pas écht slim als je slimme apothekerskasten, medicatiewagen en het EPD met elkaar verbindt. Dus dat hebben we gedaan! Dan wijzen ledlampjes je veilig de weg naar de juiste medicatie voor de juiste patiënt. Daardoor voorkom je fouten, bespaar je veel tijd en geld, is je voorraad altijd op orde en voorkom je onnodige verspilling van dure medicijnen. Goed nieuws voor ziekenhuizen, maar ook voor patiënten. Want alle medicatie klopt automatisch exact op elk moment, bij elke wijziging en elke aanvulling. En de medicatie zit veilig achter slot en grendel, alleen toegankelijk voor geautoriseerde zorgmedewerkers.