Ons eigen merk, de rode stip

Al dertig jaar importeren we hoogkwalitatieve producten van toonaangevende fabrikanten over de hele wereld. Een aantal van deze fabrikanten zijn in al die jaren uitgegroeid tot betrouwbare partners in innovatie. Omdat het voor hen eenvoudigweg niet mogelijk is om alles te maken wat onze klanten willen, is Alphatron zelf producten in eigen beheer gaan ontwikkelen.

Alphatron staat voor het leveren van een goed werkende totaaloplossing met kwalitatief hoogwaardige apparatuur en een strak en ergonomisch design. Deze totaaloplossing begint bij het kennen van onze klanten en de problemen waar zij tegenaan lopen. Het is het resultaat van intensieve samenwerking met onze zeer gewaardeerde, innovatieve klanten. We ontwikkelen de producten in onze eigen innovatiecentra of bij fabrikanten in binnen- en buitenland. Daarbij blijft Alphatron verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Alphatron Broadcast ontwikkelde een Electronic View Finder en volgt forums voor gebruikerservaringen. Alphatron Marine ontwikkelde de multi-command chair in aanvulling op onze ergonomische scheepsbrug.

Met onze showrooms bieden we klanten de mogelijkheid onze producten en geïntegreerde systemen met eigen ogen te zien en zelf te ervaren. Dit vergroot bij hen en bij ons het vertrouwen dat de uiteindelijke oplossing volledig zal aansluiten bij hun wensen. Naast het leveren en in werking stellen van apparatuur bieden we trainingen aan in het gebruik ervan. Dit gebeurt op locatie bij de klant of in ons trainingscentrum waar we praktijkoefeningen geven op simulatoren. Tot slot staat de rode stip voor goede service. Met onze ‘human touch in technology’ zorgen wij ervoor dat de klant op onze apparatuur kan blijven vertrouwen. Wanneer er problemen zijn met apparatuur of onderdelen nodig zijn, stelt ons wereldwijde netwerk ons in staat snel ter plaatse te zijn om het voor de klant op te lossen.