Security    |   19 maart 2015

Lancering nieuwe website Alphatron Security

Lancering nieuwe website Alphatron Security
Met trots lanceert Alphatron Security haar nieuwe website!

Alphatron Security Systems en Alphatron Security Automotive hebben zich eind 2014 in het nieuwe pand in Dordrecht gevestigd.

Door de groei van Alphatron en de toename van kennis en kunde binnen ons bedrijf, was het tijd om ook de website in een nieuw jasje te steken.

Voor de opbouw van de nieuwe website zijn we teruggegaan naar het hart van de organisatie. Om inzichtelijk te maken wat ten grondslag ligt aan onze organisatie hebben wij onszelf de spiegel voor gehouden. De uitkomst van dit proces heeft geleid tot een duidelijke kern; Al onze energie is gericht op creatieve innovatie waarmee we tot slimme oplossingen komen die aansluiten bij het probleem van de klant.

De nieuwe website is transparant, overzichtelijk en marktgericht opgebouwd zodat u in een oogopslag ziet wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van onder andere camerasystemen, automotive toepassingen, security managementsystemen, kentekencamera’s en het inrichten van meldkamers. Maar ook communicatievraagstukken zoals omroep-, ontruiming en intercom systemen.

Een groot aantal cases uit de praktijk op de website geven een goed beeld van de dynamische wereld waar wij ons in bevinden.

www.alphatronsecuritysystems.nl