Marine    |   09 december 2013

De uitreiking van de 3500e rivierradar door JRC / Alphatron

De uitreiking van de 3500e rivierradar door JRC / Alphatron
Met de uitreiking van de 3500e rivierradar bereikten we een bijzondere mijlpaal.

Alphatron Marine vierde tijdens de beurs Construction & Shipping Industry te Gorinchem eind mei een bijzondere mijlpaal. Binnen 15 jaar is de duurzaamheid van de JRC/Alphatron-combinatie en van de radars van JRC een vaststaand feit waar beide bedrijven trots op zijn. De eerste rivierradar van de combinatie JRC en Alphatron werd geplaatst in 1999. En inmiddels zijn de rood-gestreepte radars in de gehele Europese binnenwateren gemakkelijk te herkennen.

Innovatief
‘Vooruitstrevend’ en ‘innovatief’ zijn belangrijk voor zowel Alphatron als JRC. De rivierradar JMA 610 is hiervan het zichtbare resultaat. Innovatief is photoshot®, dat de gebruiker in staat stelt situaties goed vast te leggen, een koppeling/integratie met de AIS (Automatic Identification System), het haarscherpe beeld en, niet onbelangrijk, een uitermate goede prijs/kwaliteitsverhouding.

De heer Daikichi Kakuta, Deputy General Manager van JRC (Japan Radio Company) en Luuk Vroombout, directeur van Alphatron Marine reikten tijdens de tweede dag van de beurs een plaquette uit aan familie Arends van Arends Scheepvaartonderneming vof ter gelegenheid van de plaatsing van de 3.500e JRC/Alphatron rivierradar op hun DSB ‘Gemma’.

Wilt u meer informatie over de rivierradar JMA610, dan kunt u contact opnemen met het team binnenvaart: tel 010-453 4000 of mail binnenvaart@alphatronmarine.com