Medical    |   14 november 2013

Alle cardiopulmonale onderzoeken in één keer gekoppeld met het EPD

Alle cardiopulmonale onderzoeken in één keer gekoppeld met het EPD
Met de Custo diagnostic suite introduceert Alphatron Medical een krachtige proces- ondersteunende applicatie.

Met deze applicatie worden een groot aantal diagnostische onderzoeken direct gekoppeld met het EPD. De Custo diagnostic applicatie vereenvoudigt en optimaliseert de workflow voor alle cardiopulmonale onderzoeken, waaronder Rust en Stress ECG, Holter ECG, Spirometrie, Holter BP, Cardiorevalidatie en Telemonitoring. Bovendien bezorgt de custo diagnostic applicatie de behandelend specialist meer mogelijkheden als het gaat om de wijze waarop onderzoeken digitaal worden gepresenteerd en gerapporteerd.

Een ander voordeel is het bedieningsgemak voor de gebruikers die dagelijks de onderzoeken afnemen en digitaal opslaan via Custo diagnostic in het EPD. Middels een enkele handeling wordt de patiënt geselecteerd en het onderzoek gestart. Zodra het onderzoek wordt beëindigd, zijn de gegevens direct beschikbaar in het hele ziekenhuis!

Met de Custo diagnostic interface hebben de gebruikers voor alle type onderzoeken dezelfde werkwijze. De specialist heeft daarnaast meer mogelijkheden over de wijze waarop de onderzoeken gepresenteerd worden.

Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met onze Custo diagnostic product specialist: Edwin Godijn via e-mail:edwin@alphatronmedical.com of telefoonnummer: 088-5506223

ga naar de website alphatronmedical.com